Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft φέρνει στη δημοσιότητα αλληλογραφία από την προσπάθειά της να εξαγοράσει την Nintendo (εικόνα)

*
Η Microsoft έφερε στη δημοσιότητα μέρος της αλληλογραφίας που είχε με τους επικεφαλής της Nintendo, στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την ιαπωνική εταιρεία το 1999. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η αμερικανική εταιρεία ήταν σκεπτική για το πως θα λάνσαρε το Xbox και πως δεν υπήρχαν αρκετά παιχνίδια και έτσι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να κάνει πρόταση εξαγοράς της Nintendo. Όπως αποκαλύφθηκε πάντως, τα στελέχη της Nintendo θεώρησαν εξαρχής αστεία την όλη κατάσταση, ωστόσο έκαναν κάποιες επίσημες συναντήσεις. Ο Kevin Bachus πάντως τόνισε σε πρόσφατη δήλωσή του ότι ακόμη και στη συνάντηση που έγινε, τα στελέχη της Nintendo γέλαγαν εμφανώς με αυτήν τη σκέψη της ομάδας που διοικούσε ο Steve Ballmer. H αλληλογραφία από πλευράς Microsoft εμφανίστηκε μέσω του επετειακού site για τα 20 χρόνια Xbox και φαίνεται πως στη συνάντηση ζητήθηκε να παραστούν ο Hiroshi Yamauchi και ο Genyo Takeda.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*